Een kurken wand voor de bureauruimte

kurken wand lerieva

Onze zolderverdieping, met veel licht door het grote raam gericht naar het zuiden, werd bij de verhuis meteen gekozen tot bureauruimte. De laatste maanden brengen we hier veel meer tijd door dan voorheen aangezien Lerieva en Zabriskie.media er hun kantoor hebben. 

Op twee bureaus en wat boekenkasten na, was de inrichting zeer beperkt, iets te wit en kaal naar onze zin. De ruimte biedt veel mogelijkheden, maar wat wilden we nu precies? Vooral voor de hoge schuine wand had ik verschillende ideeën, maar manlief wilde vooral een groot schrijf-, magneet- of prikbord om de werkplanning op te zetten.

Zo kwamen we, geïnspireerd door de kurken Lerieva items, bij een kurken wand. Een gigantisch prikbord als het ware! Aan de linkerkant hebben we nog twee witte wandplankjes toegevoegd en aan de rechterkant is ruimte gelaten voor de kalender en geheugensteuntjes.

Een fijne en inspirerende werkplek als je ‘t ons vraagt! Nu zo lang mogelijk proberen om de bureaus netjes opgeruimd te houden 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s