Verzot op boeken

Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd al verzot geweest op boeken. Als kleine uk ging ik met papa naar de bibliotheek om samen boeken uit te kiezen. Mijn grote favoriet was Dick Bruna en vooral de boekjes van Nijntje geraakte ik nooit beu. ‘Nijntje naar de dierentuin’ werd zo vaak voorgelezen dat ik het nog grotendeels uit het hoofd kan opdragen. Een klassieker bij ons thuis.
Continue reading “Verzot op boeken”

Een kurken wand voor de bureauruimte

kurken wand lerieva

Onze zolderverdieping, met veel licht door het grote raam gericht naar het zuiden, werd bij de verhuis meteen gekozen tot bureauruimte. De laatste maanden brengen we hier veel meer tijd door dan voorheen aangezien Lerieva en Zabriskie.media er hun kantoor hebben.  Continue reading “Een kurken wand voor de bureauruimte”

Gezellig licht in donkere dagen

Lerieva lampje kurk

Een lampje stond al lang op mijn ‘te maken’ lijst. Enthousiast tekende ik mogelijke vormen en overwoog ik de meest uiteenlopende materialen. Na ontwerpen volgt uiteraard realiseren. Naast het feit dat sommige ontwerpen eerder wilde plannen waren, ligt vooral alles wat met elektriciteit te maken heeft vér buiten mijn comfort zone.  Continue reading “Gezellig licht in donkere dagen”

Van wijnkistje naar nachtkastje

 

Naar Italië of Frankrijk op vakantie gaan en ter plaatse een voorraadje wijn kopen, een topcombinatie als je ’t ons vraagt! Nog leuker als de wijn in mooie houten kistjes wordt gelegd. Maar wat doe je dan met die kistjes als de wijn op is?  Continue reading “Van wijnkistje naar nachtkastje”