Contact en praktische info

Lerieva contactpagina

 

Interesse in een meubel of accessoire? Neem geheel vrijblijvend contact op door een mail te sturen aan valerie@lerieva.be

 

VOOR ACCESSOIRES EN MEUBELS UIT DE VASTE COLLECTIE:

De meeste producten zijn in voorraad en kunnen snel geleverd worden!

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar valerie@lerieva.be
Of door volgend formulier in te vullen:

Na ontvangst van je betaling (op het rekeningnummer BE02 7350 4759 3440), wordt je pakje verzonden via BPost (je ontvangt een mail met de tracking code). Het pakje wordt door BPost aan huis afgeleverd. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus.

Je kan ons ook contacteren om je meubel of accessoire op te halen in Bertem of in Heist-op-den-Berg. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

VOOR MEUBELS OP MAAT:

Indien je interesse hebt in een meubel op maat, stuur je eerst een mailtje naar valerie@lerieva.be zodat we verder kunnen afspreken om ideeën en ontwerpen te bespreken. Bij bestelling van het door Lerieva getekende meubel op maat, worden de details voor levering/plaatsing besproken en wordt een voorschotfactuur van 50% opgesteld. Na ontvangst van betaling van het voorschotfactuur, gaat het meubel in productie.

IMG-20160731-WA0000

ALGEMENE VOORWAARDEN

De verkoper

Lerieva (BVBA Volante) is gevestigd te Alsemberglaan 77, 3060 Bertem.
BTW nummer: BE 0822 765 876
Email: valerie@lerieva.be

Toepassing

Door het plaatsen van een bestelling gaat de Koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.  Lerieva (BVBA Volante) kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv. als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Levering

Bij bestelling wordt aangegeven of de Koper de Lerieva-producten afhaalt in Bertem of Heist-op-den-Berg dan wel of de Koper verzending via BPost verkiest.

In geval van verzending via BPost:
De Koper bezorgt aan Lerieva het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar deze kwijtraakt bij de verzendpartner (Bpost), dan kan Lerieva (BVBA Volante) hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Herroepingsrecht

Je hebt als consument het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten en maatwerk.
Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar valerie@lerieva.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar: Lerieva, Alsemberglaan 77, 3060 Bertem. Van zodra Lerieva de goederen ontvangen heeft, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.

Privacy

Bestellen bij Lerieva vereist dat je je klantgegevens bezorgt. Lerieva (BVBA Volante) gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage, verbetering en verwijdering van deze gegevens. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.