Over Lerieva

Lerieva profielfoto

Lerieva is opgericht door Valérie Verbist. De naam Lerieva kreeg zij vele zomers geleden door een wel heel speciaal persoon, die zij intussen haar echtgenoot mag noemen.

Van kleins af aan maakte Valérie “zelfgemaakte cadeautjes”. Door de jaren heen zijn deze een pak verfijnder geworden, maar het idee is hetzelfde gebleven: bijzondere personen verdienen een persoonlijk en origineel cadeau. Familie en vrienden zijn dan ook bron van inspiratie bij vele creaties. Dochtertje Nina is haar kleine muze bij het ontwerpen van de mooiste spullen voor kindjes.

Met veel enthousiasme ontwikkelt Lerieva nu speelgoed, accessoires, kleine meubels en postkaarten. Een aantal kleine meubels zit in het vaste assortiment. Bovendien is er een mooi aanbod van houten speelgoed, dat vaak kan gepersonaliseerd worden met de naam van het kindje. Uit de prachtige materialen kurk en vilt worden ook accessoires gemaakt, voor groot en klein. De meest recente toevoeging is de collectie postkaartjes. Het ontwerp ervan start steeds met een handgemaakte schets en de kaartjes worden gedrukt in België.

Belangrijk in het verhaal is een persoonlijk contact met de klant. Heel wat producten zijn personaliseerbaar en/of handgemaakt waardoor telkens een uniek stuk wordt afgeleverd. Eveneens essentieel is dat de Lerieva producten duurzaam zijn. Er wordt gewerkt met ecologische materialen die zoveel mogelijk Belgisch zijn. Voor de verzending worden gerecycleerde dozen gebruikt en indien er beschermende noppenfolie in je pakje zit, is deze steeds hergebruikt.

Video’s van Lerieva producten worden gemaakt door Fenomeno. De persoonlijke aanpak en de prachtige beelden die ze maken, resulteren in een visueel verhaal met precies de juiste sfeer.