Wenskaarten voor Kerstmis en Nieuwjaar

De eindejaarsperiode komt in zicht. Ontdek onze vrolijke wenskaarten voor Kerstmis of Nieuwjaar!

Als grote fan van Rudolf maakte Lerieva een kerstkaartje met Rudolf. Waarschijnlijk ken je dit rendier met de rode neus, maar ken je ook zijn verhaal?

Een stralende kerst

De Kerstman had eerst 8 prachtige rendieren die hem hielpen om zijn slee door de lucht voort te trekken en overal cadeautjes te bezorgen. Er was ook een negende rendier, Rudolf. Hij was een buitenbeentje omwille van zijn vreemde rode neus.Op een kerstavond lang geleden had de Kerstman naar goede gewoonte zijn slee volgeladen met cadeautjes. Dat jaar stak er echter plots een zware mist op waardoor de Kerstman en zijn 8 rendieren niet meer wisten in welke richting ze moesten vliegen. Hoe konden ze nu alle cadeautjes op tijd bezorgen? Op een bepaald moment konden ze een zacht rood lichtje zien. De Kerstman stuurde zijn slee in die richting en het lichtje werd feller en feller. Het lichtje bleek Rudolf’s rode neus te zijn!
De Kerstman vroeg of Rudolf wilde helpen met het trekken van de slee. Rudolf was heel blij en sloot zich aan. De andere rendieren beseften dat de grote rode lichtgevende neus van Rudolf hun redding was en ze moedigden Rudolf aan. Sindsdien is Rudolf het bekendste rendier van allemaal!

Liever een kaartje sturen voor oud en nieuw? Stuur je beste wensen voor met deze beregezellige ijsbeer!

Lerieva beregezellig goed zo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s