Van wijnkistje naar nachtkastje

 

Naar Italië of Frankrijk op vakantie gaan en ter plaatse een voorraadje wijn kopen, een topcombinatie als je ’t ons vraagt! Nog leuker als de wijn in mooie houten kistjes wordt gelegd. Maar wat doe je dan met die kistjes als de wijn op is? 
Te mooi om weg te doen, maar we kunnen helaas niet alles zomaar bijhouden want zó groot is ons huis nu ook weer niet… Een nieuwe bestemming zoeken is dus de boodschap. Zo toverde ik het kistje van Château La Selve om tot een nachtkastje voor onze kleine lieverd! Na een likje verf, houten pootjes en een extra schapje is het de ideale opbergplaats voor de boekjes voor het slapen gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s